Скільки варитися кози за часом?

2024 0 Comments

Після закипання, зменшуємо вогонь, і на повільному вогні пробуємо на сіль, кидаємо лавровий листочок, кілька горошин перцю, накриваємо кришкою та варимо кози з конини протягом 2,5-3 годин, до готовності.

Відварюють кази, як і шужукблизько 2,5 години, проткнувши кишку в декількох місцях зубочисткою. Щоб делікатес не потемнів, радять остудити його у бульйоні.

Потім беремо зубочистку і протикаємо в декількох місцях кази(робиться для того, щоб кази добре пройнялися) і Варіс 1.5-2 години. Солити воду не потрібно, тому що кази так досить солоні.

М'ясо промиваємо, обробляємо, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Потім шумівкою знімаємо накип, що утворився, зменшуємо вогонь, накриваємо кришечкою і варимо протягом 2 годин.