Скільки варити нутрощі кролика?
2024 0 Comments
Воду довести до кипіння і викласти до неї печінка. Ще раз довести до кипіння та готувати під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин. За 3 хвилини до закінчення варіння додати сіль|соль|. Печінка кролика готова.
Кролячі субпродукти – потрухи, або внутрішні органи кролика: нирки, серце, печінка та інші. У харчовій промисловості такі субпродукти використовуються для приготування ковбас та паштетів. Харчова цінність на 100 р.
Як варити м'ясо кролика у каструлі У бульйон помістити порізану моркву, дрібно рубану цибулю, на помірному вогні (накривши каструлю кришкою) варити близько 35 хвилин (готовність м'яса визначити протиканням вилкою – якщо кролятина м'яка, значить готова).