Скільки варити курячі серця щоб вони були м'які?

2024 0 Comments

Час варіння залежить від способу, який ви оберете, та розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5–10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше за час, зазначений у рецептах нижче.

Справа в тому що курячі серця – це м'язи, і досить жорсткі. Щоб їх розм'якшити, курячі серця перед приготуванням потрібно замочити на 40-60 хвилин у молоці. Якщо ви збираєтесь посмажити курячі серця, то перед цим краще їх відварити: цілі курячі серця варять у середньому 30 хвилин, нарізані – близько 20.

Воду злити, а серця промити під проточною водою. Довести свіжу воду до кипіння та викласти в неї серця. Цього разу води має бути небагато — вона має лише трохи покривати серця зверху. Готувати протягом 20 хвилин, знімаючи можливу піну за допомогою шумівки.