Скільки варити чеченську ковбасу?
2024 0 Comments
Ставимо на вогонь каструлю з водою та доводимо її до кипіння. Викладаємо в киплячу воду ковбаски, їх потрібно буде проткнути зубочисткою у кількох місцях. Варимо після повторного закипання від 40 до 60 хвилин, залежно від якого м'яса вона зроблена.
Варіть 30 хвилин. За час варіння кілька разів переверніть ковбасущоб вона рівномірно приготувалася і мала однорідний колір.
Процес варіння ковбаси. Заключним етапом виробництва ковбаси є варіння. Температура варіння ковбаси 75-80 °С (у ванні з водою або у паровій камері). Тривалість варіння ковбаси залежить від діаметра батона. Батони великого діаметру варяться 2 год, а сосиски – 10-15 хв.