Скільки тримати крильця в олії?

2024 0 Comments

Для смаження крилець нагріти олію на середньому вогні. Звертаю особливу увагу, вогонь не повинен бути надто великим, адже час смаження буде 12-15 хвилин.

Смажимо спочатку на одному боці. Кришка зачинена, вогонь маленький. Смажимо до золотистої скоринки. Перевертаємо, смажимо з іншого боку під кришкою хвилин 8-10 на невеликому вогні.

Після закипання води в каструлі крила слідують варити 30-35 хвилин. Щоб перевірити готовність продукту, потрібно дістати з бульйону одне крильце, розрізати його на суглобі і перевірити, чи не виділяється всередині кров. Якщо кров відсутня, то м'ясо зварилося.

Якщо припускати курячі крильця з соусом, потрібно переконатися в тому, що вони готові. Слід заповнити каструлю, але не класти надто багато. При середній або високій температурі курячі крильця готуються близько п'яти хвилин. Курячі крильця виходять дуже ніжними, просто ідеальними.