Скільки треба заварювати локшину?
2024 0 Comments
Заливайте локшину окропом. Але не повністю. Щоб вона сильно не розмокла. Накривайте тарілку кришкою та залишайте на три хвилини.
В середньому локшина вариться 4-5 хвилин. Якщо вона дуже вузька, може вистачити і 3 хвилини, а ширшій і товстішій, можливо, знадобиться 6-7. Орієнтуйтесь на стан макаронних виробів: готова локшина розвариться і буде м'якою. Якщо локшина покупна, краще слідувати інструкції на упаковці.
У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.