Скільки столів на одного офіціанта?
2024 0 Comments
Працівники залу Офіціант – кількість офіціантів залежить від посадкових місць у закладі. Зазвичай, один офіціант обслуговує 10-15 гостей.
Форма обслуговування проста і відпрацьована. На Весілля в котеджі на 30 гостей поїде 2 офіціанти, 1 кухар. В даному випадку – це спрацьована бригада обслуговуючого персоналу від А кейтеринг.
Кількість посадкових місць. У кафе середнього рівня на 10-15 гостей припадає 1 офіціант . Працівники можуть обслуговувати по 4-8 столів, діючи в парі (один – на прийомі замовлень, другий – на видачі). У закладах із самообслуговуванням достатньо 1-2 осіб для прибирання залу та наведення чистоти.