Скільки потрібно води на 1 кг раків?

2024 0 Comments

За іншим рецептом кількість солі вважається виходячи з обсягу бульйону – солі на літр води потрібно 1-2 столові ложки; Деякі кухарі рекомендують додавати сіль у бульйон для раків з невеликим запасом через те, що їхній твердий панцир і хітиновий покрив не дають повністю вбратися. солі та спеціям.

Скільки раків в кілограмі? Середні раки важать приблизно 70-90 р. У такому разі в одному кілограмі виходить близько 12-15 особин.

В середньому раків варять 10-15 хвилин у киплячій воді. Зверніть увагу – саме в окропі. Тобто відлік часу, скільки хвилин варити раківслід вести від моменту закипання! Визначити, готові раки чи ні можна за їхнім кольором – після варіння їх колір змінюється на яскраво-червоний.