Скільки потрібно перцю на 1 кг м'яса?
2024 0 Comments
на 1 кг м'яса 3 цибулини, 1 ст. л. чорного меленого перцю, 2 ст. л.5 Jun 2015
на 1 кг ковбаси витрачається 550 г яловичини, 200 г напівжирної свинини, 250 г шпигу, 30 г солі, 1 г цукру, 1 г чорного меленого перцю, 0.4 г свіжого очищеного та подрібненого часнику, 0.25 г меленого коріандру або кмину.
У середньому на 1 кг м'яса достатньо однієї чайної ложки солі. Якщо любите солоніше, можна додати солі більше – до однієї столової ложки на 1 кг.
Додавати приправу для шашлику треба при маринуванні м'яса із розрахунку – 15-20 г приправи на 1 кг м'яса.