Скільки потрібно коптити курку в коптильні гарячого копчення?

2024 0 Comments

Копчення курки у коптильні проходить при температурі 90, близько двох годин. Час приготування може змінюватись в залежності від розмірів птиці. Періодично кришку потрібно піднімати, заодно позбавляючись від диму, що застоявся. Розрізати і дегустувати можна тільки після повного остигання.

Щоб перевірити птицю на готовність, проткніть тушку в товстому місці. Якщо виділяється прозорий сік, то м'ясо готове до вживання. Перед подачею до столу необхідно зняти шкіру з птиці.

Крім цього продукт проходить термічну обробку (при температурі близько 100 градусів ° C). У результаті продукт виходить копчено-вареним. Час приготування курятини у коптильні гарячого копчення становить від 1 до 2 годин (залежно від розміру тушок).

Як коптити курку в коптильні

  1. Насипте деревну тріску на дно коптильні. …
  2. Встановіть піддон для збирання жиру поверх тріски та ґрати зверху.
  3. Викладіть на ґрати курку черевцем донизу.
  4. За годину перевірте готовність. …
  5. Зніміть коптильню з вогню.
  6. Дістаньте курку і остудити при кімнатній температурі близько двох-трьох годин.