Скільки потрібно цибулі на кілограм свинини?

2024 0 Comments

Лука нам знадобиться багато! За вагою – частина цибулі на два м'ясатобто цілий кілограм на два кіло свинини. Нарізаємо цибулю тонкими кільцями.

Основні пропорції: на кілограм м'яса варто взяти 100-200 г сирого, або 200-300 г спасерованого цибулі і 200-300 г вимоченого у воді м'якуша білого хліба (без скоринок!)

У середньому на 1 кг м'яса достатньо однієї чайної ложки солі. Якщо любите солоніше, можна додати солі більше – до однієї столової ложки на 1 кг. Точна кількість солі залежить від маринаду. Ці розрахунки застосовуються до м'яса, замаринованого в кефірі, вині, мінеральній воді, з цибулею та спеціями.

Додавати приправу для шашлику треба при маринуванні м'яса з розрахунку – 15-20 г приправи на 1 кг м'яса.