Скільки м'яса можна отримати із кролика?

2024 0 Comments

При грамотній організації розведення від однієї кролиці можна отримати 60-70 кг дієтичного м'яса та близько 20-25 шкірок. М'ясо кролика високо цінується через свої смакові якості.

Середня вага тушки дорослого кролика 3,0-3,5кг. Забійний вихід при добрій вгодованості досягає 60-61%.

В даний час розведення кроликів є важливим галуззю тваринництва. Від них можна отримати м'ясо високої якості, шкірку та пух, і так само вони є незамінними лабораторними тваринами та засобом розваги та спорту. Крім того кролик дає гній високої якості.

М'ясо кролика (тушка) – 550р за 1кг. М'ясо кролика (розробка) – 650р за 1кг. Печінка кролика – 1000р за 1кг.