Скільки коштує 1 кг м’яса в Японії?
2024 0 Comments
М’ясо-курка Такі види м’яса – найвищої якості, тому й ціна висока: від 400 до 700 ієн за упаковку в 300 грам. Цілісний шматок м’яса вагою близько кілограма коштує близько 1500 єн , кілограм свинячого фаршу – 500-700 єн.May 7, 2009
м’ясні напівфабрикати з мармурової яловичини – 600-1000 JPY. молоко, 1 л – 200-300 JPY. хліб – 220-250 JPY.
Продукти
Назва | Ціни в руб. |
---|---|
Свіжа риба (1 кг) | 500-600 руб. |
М’ясні напівфабрикати | від 250 до 500 руб./кг. |
Молоко | близько 100-150 руб./літр |
Хліб | від 150 |
•Aug 17, 2022
За даними Міністерства внутрішніх справ і комунікацій Японії, витрати на їжу і напої в першій половині 2019 року становили в середньому ¥65 994 (42 932 рубля) на місяць, зокрема ¥5 326 (3 464 рубля) на зернові, ¥11 977 (7 791 рубль) на м’ясо і рибу і ¥8 692 (5 654 рубля) на свіжі овочі та фрукти (усі розрахунки зроблено на основі …