Скільки коштує 1 кг м’яса в Японії?

2024 0 Comments

М’ясо-курка Такі види м’яса – найвищої якості, тому й ціна висока: від 400 до 700 ієн за упаковку в 300 грам. Цілісний шматок м’яса вагою близько кілограма коштує близько 1500 єн , кілограм свинячого фаршу – 500-700 єн.May 7, 2009

м’ясні напівфабрикати з мармурової яловичини – 600-1000 JPY. молоко, 1 л – 200-300 JPY. хліб – 220-250 JPY.

Продукти

НазваЦіни в руб.
Свіжа риба (1 кг)500-600 руб.
М’ясні напівфабрикативід 250 до 500 руб./кг.
Молокоблизько 100-150 руб./літр
Хліб від 150

•Aug 17, 2022

За даними Міністерства внутрішніх справ і комунікацій Японії, витрати на їжу і напої в першій половині 2019 року становили в середньому ¥65 994 (42 932 рубля) на місяць, зокрема ¥5 326 (3 464 рубля) на зернові, ¥11 977 (7 791 рубль) на м’ясо і рибу і ¥8 692 (5 654 рубля) на свіжі овочі та фрукти (усі розрахунки зроблено на основі …