Скільки хвилин варити тріску у воді?

2024 0 Comments

Час приготування складає в середньому 20 хвилин. Щоб прискорити процес, можна нарізати рибу меншими шматочками. Готова тріска м'яка, до неї легко входить вилка, а філе легко відділяється від кісток.Jul 9, 2020

Ваша бакаляу готова, і її можна прибрати в холодильник, де вона без проблем пролягає рік, а то й два. Перед приготуванням залийте рибу холодною водою і замочіть на 12 годин, в процесі зміни води кілька разів, щоб тріска стала не такою солоною.

Скільки варити рибу

  1. Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
  2. Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
  3. Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
  4. Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
  5. Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води

Будучи морською рибою, тріска містить необхідні нашому організму мікроелементи – фосфор, кальцій, калій, магній та багато інших. Вони зміцнюють кістки, а також покращують роботу мозку та серцево-судинної системи. Філе тріски – один із рекордсменів за вмістом протеїну: у 100 грамах міститься близько 16 грамів білка.