Скільки хвилин потрібно варити журавлину?
2024 0 Comments
4 хвилини Приберіть до використання в холодильник. М’яті ягоди, що залишилися в марлі, перекладіть у каструлю. Залийте їх водою, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 3-4 хвилини. Відвар процідіть через марлю.
2Кладемо журавлину в сито/друшляк/кілька шарів марлі й гарненько розминаємо товкачем або руками. 3Отриманий сік відставляємо вбік, те, що залишилося від ягід – у каструлю, заливаємо холодною водою і на вогонь, цукор туди ж. 4Доводимо до кипіння, кип’ятимо хвилин 10-15.
Журавлину розтовкти з додаванням усієї норми цукру в кашку. Залити крутим окропом, розмішати. Поставити на плиту і довести до кипіння (НЕ КИП’ЯТИ!!!) Накрити кришкою і дати настоятися, поки ягода не осяде.