Скільки калорій у мозкових кісточках?
2024 0 Comments
Харчова цінність та хімічний склад "Яловичий кістковий мозок".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 230 кКал | 13.7% |
Білки | 10 г | 13.2% |
Жири | 60 г | 107.1% |
Вуглеводи | 20 г | 9.1% |
Мозкова кістка поперечного розпилу – стегнова кістка корови, що містить кістковий мозок. Він являє собою жирову тканину – джерело легкозасвоюваного білка, колагену, амінокислот та вітаміну B12. У приготовленому вигляді кістковий мозок відрізняється насиченим солодкуватим смаком.
Харчова цінність та хімічний склад "Мізки свинячі".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 119 кКал | 7.1% |
Білки | 10.5 г | 13.8% |
Жири | 8.6 г | 15.4% |
Вуглеводи | 0.8 г | 0.4% |