Скільки градусів духовка для лазаньї?

2024 0 Comments

Верхній нагрів із конвекцією забезпечує рівномірне пропікання зі скоринкою зверху. Ідеально для запікання чого б то не було у формі – наприклад, лазаньї або жульєну, запіканки або суфле. У цьому режимі можна також довести до готовності будь-яку страву, підрум’янити її зверху, створити сирну скоринку тощо.

Духовка: добре прогріти духовку до 180-200ºС. Помістити заморожену лазанью в лотку без плівки в духовку і розігрівати 25-30 хвилин. Для отримання більш м’якої консистенції тіста необхідно розігрівати лазанью в лотку з прочиненою плівкою 15-20 хвилин, потім останні 10-15 хвилин без плівки у вищевказаному режимі.

Чи потрібно попередньо варити листи пасти для лазаньї? Ні. Це одна з найчастіших помилок при приготуванні лазаньї. Листи потрібно викладати в сухому вигляді, і на кожен шар у великій кількості додавати болоньєзе і бешамель.