Скільки готувати баранячі реберця?

2024 0 Comments

Час приготування займає близько п'ятдесяти-вісімдесяти хвилин.

Як правильно вибрати баранячі ребра?

  1. М'ясо не повинно бути замороженим, лише свіжим.
  2. Якщо реберця мають великий розмір, то тварина була старою, отже, м'ясо виявиться жорстким і сухим.
  3. Колір свіжого м'яса рожевий, а чи не темно-червоний. Молода свіжина має забарвлення приємної рожевини.
  4. Жировий прошарок білого кольору.

Aug 18, 2020

Баранії "насінняНевелика кількість жиру і рожева м'якоть роблять цей продукт смачними ласощами невибагливими в приготуванні. Їх часто готують на шампурах, смажать на сковороді. Солодкуватий присмак баранини достатньо приправити великою сіллю.