Скільки готувати баранячі реберця?
2024 0 Comments
Час приготування займає близько п'ятдесяти-вісімдесяти хвилин.
Як правильно вибрати баранячі ребра?
- М'ясо не повинно бути замороженим, лише свіжим.
- Якщо реберця мають великий розмір, то тварина була старою, отже, м'ясо виявиться жорстким і сухим.
- Колір свіжого м'яса рожевий, а чи не темно-червоний. Молода свіжина має забарвлення приємної рожевини.
- Жировий прошарок білого кольору.
Aug 18, 2020
Баранії "насінняНевелика кількість жиру і рожева м'якоть роблять цей продукт смачними ласощами невибагливими в приготуванні. Їх часто готують на шампурах, смажать на сковороді. Солодкуватий присмак баранини достатньо приправити великою сіллю.