Скільки додати декстрози для пом'якшення самогону?
Після того, як самогон буде очищений і розведений до необхідної фортеці, виникне питання: скільки декстрози необхідно сипати на 1 літр самогону чи іншого міцного напою? Відповідь на нього гранично проста: для пом'якшення продукту достатньо додати в один літр напою 3 – 5 г декстрози.
Глюкоза (декстроза) Для пом'якшення самогону глюкозою потрібно 5-25 мл 20-40% водного розчину або 1-5 г сухої речовини на 1 літр сорокавідсоткового дистиляту. Перед додаванням таблетку потрібно подрібнити до порошку.
Декстроза для пом'якшення самогону. 1) Що б пом'якшити вже готовий самогон потрібний додати 5 гр. декстрози за літр 40% напою.
Скільки грам декстрози (глюкози) на літр пива потрібне для карбонізації? Об'єм необхідної сировини залежить від сорту варимого пива. Середнє оптимальне кількість глюкози для пива складає 9 грам на 1 літр напій.