Скільки цукру міститься в ряжанці?

2024 0 Comments

Харчова цінність та хімічний склад "Ряжанка 2,5% жирності".

НутрієнтКількість100% норми
Хром, Cr2 мкг2500 г
Цинк, Zn0.4 мг3000 г
Засвоювані вуглеводи
Моно- та дисахариди (цукру)4.2 г

Ряжанка набагато корисніше молока і кефіру, якщо її приготували за правильною рецептурою з топленого молока Дослідники підтвердили вміст у ній великої кількості корисних бактерій. У багатьох випадках, зазначили російські вчені, ряженка є гарною альтернативою іншим молочнокислим продуктам.

Насамперед, ряженку варто з обережністю вживати людям, які мають надмірну вагу. Справа в тому, що продукт є досить калорійним, тому перевищувати норму в 100-150 мл день не бажано.