Скільки часу замочувати соєву спаржу?
Розкрити упаковку. Перекласти в лоток і замочити водою кімнатної температури на 5-6 годин (можна на ніч, але тоді воду потрібно міняти 2-3 рази) придавивши вантажем, щоб спаржа не спливала. Якщо потрібно дуже швидко (наприклад чекаєте гостей), то можна замочити в окропі на 1-2 години.
Викладіть 200 г сухої фучжу в глибоку посудину і залийте чистою холодною водою. Притисніть зверху тарілкою або яким-небудь іншим вантажем, щоб продукт був повністю у воді. Залиште спаржу приблизно на 12 годин при кімнатній температурі, періодично змінюючи воду .
Перед приготуванням сухий напівфабрикат (100-150 г) потрібно замочити в холодній воді на кілька годин. Дехто, намагаючись заощадити час, заливає фучжу окропом на 30 хвилин. Але все ж вимочувати соєву спаржу рекомендується в холодній воді.