Скільки часу варяться курячі шлунки?
1,5 години Скільки варити курячі шлунки до готовності Курячі шлунки зрілих курок необхідно варити на повільному вогні під кришкою протягом 1,5 години, у скороварці – приблизно 30 хвилин після закипання. Шлунки молодих курок готуються 30-40 хвилин на тихому вогні під кришкою, у скороварці – 20 хвилин після закипання.
При постійному помішуванні на сковороді курячі шлунки готуються протягом 20 хвилин на середньому вогні. Під кришкою та на мінімальному вогні субпродукт буде готовий через 25-35 хвилин.
Курячі шлунки мають багатий склад. Вони містять фолієву кислоту, білок, залізо, вітаміни, мінерали та інші необхідні ферменти людського організму. Курячі шлунки чудово підвищують апетит, покращують стан шкіри, нігтів та волосся.