Скільки часу варити заморожений зелений горошок?
2024 0 Comments
Найчастіше заморожений горошок кладуть у підсолену киплячу воду і варять близько 5 хвилин.
2Додати заморожений зелений горошок і ложку води. Приправити сіллю та перцем. Накрити кришкою та гасити близько 10 хвилин, поки горошок стане м'яким.
Засинати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин. Чим молодший горошоктим він швидше звариться.
Перед тим, як варити зелений горох колотий, бажано замочити продукт у воді на 2 години. Потім потрібно злити воду, промити горох, влити свіжу воду (співвідношення – 1:3) та після закипання варити приблизно 30-40 хвилин. Приготувати горох швидко можна й у мультиварці.