Скільки часу варити бараняче серце?

2024 0 Comments

Скласти баранячі серця у казан або товстостінну каструлю та влити воду. Також можна готувати і в мультиварці на функції "Гасіння". Після закипання зменшити вогонь і гасити при слабкому кипінні під кришкою 1,5 години.

Оскільки бараняче серце – Досить жорсткий субпродукт, його прийнято, в основному, гасити і відварювати. Для настання швидкої готовності серце рекомендується замочити на годину у холодній воді. З баранячого серця готують закуски, салати, котлети, гуляш, биточки, начинку для млинців та пирогів, паштет.

Користь баранячого серця Для здоров'я очевидна, адже в його складі міститься відмінний набір цінних мінеральних речовин і вітамінів. Ці ласощі багаті на вітаміни групи В, а також вітаміни С і РР.