Скільки часу потрібно готувати мідії в духовці?
2024 0 Comments
свіжі в раковинах – 3-7 хвилин; свіжоморожені в раковинах – 5-10 хвилин; варено-морожені в раковинах – 3-4 хвилини.
Потрібно залити їх водою, довести до кипіння, злити воду і проварити в новій воді 10 хвилин. Як тільки стулки розкриються, і по кухні пошириться чудовий аромат, мідії готові!
- Заморожені мідії розморозити. Цибулю та часник очистити і дрібно нарізати. чебрець промити.
- У каструлю викласти мідії, цибуля, часник, гілочки чебрецю. Додати 200 мл води та вино, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин.
- Нерозкриті мідії викинути. Лимон нарізати на скибочки. …
- Перед подачею викласти на мідії лимон та петрушку.
Dec 16, 2020