Скільки часу готувати овочеве рагу?
2024 0 Comments
Як правило, першим потрапляє в сотейник цибулю та часник, потім – моркву або баклажани, потім – перець або кабачки і т. д. Чим швидше готується овоч, тим пізніше він закладається для обсмажування. Який би метод ви не обрали, все овочі краще очистити та нарізати заздалегідь.
Маленькі, з тонкою шкіркою кабачки нового врожаю чистити не потрібно. Всі інші кабачки очистіть. Розріжте по всій довжині на 2 частини, і кожну – навпіл. За бажання видаліть насіння.
Овочеве рагу (без картоплі)
Енергія 75 ккал | |
---|---|
Білки 2 г | Вуглеводи 9 г |
Жири 4 г | Волокна 0,5 г |