Скільки часу бланшувати броколі?

2024 0 Comments

Як приготувати Далі необхідно бланшувати броколі. Це можна зробити за допомогою кошика-пароварки або просто опустити суцвіття в окріп. Якщо використовуєте кошик-пароварку, готувати капусту на пару під закритою кришкою слід 4-5 хвилин, якщо варити в окропі – 1-2 хвилин буде достатньо.Aug 18, 2020

Час приготування залежить від того, яку капусту ви хочете отримати: хрумка броколі – 1,5-2 хвилини варіння; злегка хрумка броколі – 3-4 хвилини; м'яка броколі – 6-8 хвилин.

Цей процес допомагає блокувати фермент росту, зберігаючи у своїй якість інгредієнтів, допомагаючи захистити від ушкоджень. Овочі втрачають свій смак та аромат, якщо будуть заморожені без попереднього бланшування.

Опустіть заморожені суцвіття в окропі. Доведіть до кипіння, зменшіть температуру і засікте час приготування.Час приготування до готовності:

  1. у пароварці – 15 хвилин;
  2. у мультиварці – 10 хвилин;
  3. у каструлі – 10-12 хвилин;
  4. у мікрохвильовій печі – 5 хвилин.

Dec 21, 2021