Скільки часу бланшувати броколі?
2024 0 Comments
Як приготувати Далі необхідно бланшувати броколі. Це можна зробити за допомогою кошика-пароварки або просто опустити суцвіття в окріп. Якщо використовуєте кошик-пароварку, готувати капусту на пару під закритою кришкою слід 4-5 хвилин, якщо варити в окропі – 1-2 хвилин буде достатньо.Aug 18, 2020
Час приготування залежить від того, яку капусту ви хочете отримати: хрумка броколі – 1,5-2 хвилини варіння; злегка хрумка броколі – 3-4 хвилини; м'яка броколі – 6-8 хвилин.
Цей процес допомагає блокувати фермент росту, зберігаючи у своїй якість інгредієнтів, допомагаючи захистити від ушкоджень. Овочі втрачають свій смак та аромат, якщо будуть заморожені без попереднього бланшування.
Опустіть заморожені суцвіття в окропі. Доведіть до кипіння, зменшіть температуру і засікте час приготування.Час приготування до готовності:
- у пароварці – 15 хвилин;
- у мультиварці – 10 хвилин;
- у каструлі – 10-12 хвилин;
- у мікрохвильовій печі – 5 хвилин.
Dec 21, 2021