Скільки аскорбінової кислоти на 1 кг м'яса?
2024 0 Comments
на 1 кг м'яса 0,4-0,6г аскорбінки.01 Aug 2016
Препарат приймають внутрішньо після їди. Для профілактики: дорослим по 0.05-0.1 г (1-2 драже) на добу, дітям з 5 років – по 0.05 г (1 драже) на добу. Для лікування: дорослим по 0.05-0.1 г (1-2 драже) 3-5 разів на добу, дітям з 5 років – по 0.05-0.1 г (1-2 драже) 2-3 рази на добу.
Для дорослих: максимальна разова доза – 200 мг, добова – 1 г, для дітей – 50-100 мг/добу.
Вміст вітаміну C у м'ясі
№ | Кількість | Частка від добової норми на 100 г |
---|---|---|
1 | Яловиче легке відварене або тушковане | 36,3% |
2 | Свиняча печінка смажена або тушкована | 26,2% |
3 | Свинячий мозок приготовлений | 15,6% |
4 | Свиняча селезінка приготовлена | 12,9% |