Скільки аскорбінової кислоти на 1 кг м'яса?

2024 0 Comments

на 1 кг м'яса 0,4-0,6г аскорбінки.01 Aug 2016

Препарат приймають внутрішньо після їди. Для профілактики: дорослим по 0.05-0.1 г (1-2 драже) на добу, дітям з 5 років – по 0.05 г (1 драже) на добу. Для лікування: дорослим по 0.05-0.1 г (1-2 драже) 3-5 разів на добу, дітям з 5 років – по 0.05-0.1 г (1-2 драже) 2-3 рази на добу.

Для дорослих: максимальна разова доза – 200 мг, добова – 1 г, для дітей – 50-100 мг/добу.

Вміст вітаміну C у м'ясі

КількістьЧастка від добової норми на 100 г
1Яловиче легке відварене або тушковане36,3%
2Свиняча печінка смажена або тушкована26,2%
3Свинячий мозок приготовлений15,6%
4Свиняча селезінка приготовлена12,9%