Що входить у яловичину?
2024 0 Comments
Яловичина містить 0,1 г вуглеводів у 100 г продукту, це приблизно 0% усієї енергії з порції або 0 ккал. Калорійність – 133 кКал. Склад яловичини: жири – 4,99 г, білки – 22,03 г, вуглеводи – 0,05 г, вода – 72,30 г, зола – 1,05 г.
Яловича лопатка вважається універсальною і можна сказати найкориснішою, тому що в ній міститься велика кількість колагену, що відмінно впливає на волосся, суглоби, кістки і нігті людини. М'ясо лопаткове частини має невелику кількість жиру, практично не має прожилок.
Простіше кажучи, верхня частина туші, починаючи зі спини, чудово підходить для смаження, середня – для гасіння та запікання, а нижню частина добре гасити та варити. Виняток – черево корови.