Що таке маршмеллоу та з чим його їдять?
Дрібні шматочки маршмелоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти та тістечка. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмелоу в какао, гарячий шоколад або кава.
Можна їсти просто так Маршмеллоу – повністю готовий до вживання продукт, так що можна, можливо нічого не вигадувати і насолоджуватися ним просто так. Пастилки присипані зовні тонким шаром крохмалю, а всередині вони ніжні та тануть у роті.
У чому ще різниця між зефіром і маршмеллоу: На зефір інгредієнти збиваються разом до однорідної суміші, потім формують "черепашки" і сушать їх. А ось для маршмеллоу готують сироп із цукру та соку, збивають суміш, відстоюють її, формують маленькі циліндричної форми виробу та сушать.
Маршмеллоу – традиційний американський кондитерський виріб, який смаку нагадує суфле чи пастилу. Ласощі зі США можуть нагадувати зефір (із-за наявності в деяких рецептурах яєчного білка), але його консистенція в прямому сенсі повітряніша.