Що таке гідролізат білка?

2024 0 Comments

Гідролізат – це продукти гідролізу білків, під час виробництва яких під впливом води, температури та/або ферментів-протеаз довгі молекули білків розщеплюються на простіші та менших розмірів.16 Nov 2020

Білковий гідролізат (гідролізат протеїну) – це частково розщеплений білок, який являє собою фрагменти з декількох пов’язаних амінокислот. Білки піддають гідролізу, щоб вони краще засвоювалися людським організмом або організмом тварини.

Коли приймати гідролізат сироваткового протеїну? Для підтримки високого рівня білка в організмі, ми рекомендуємо приймати продукт через 30-60 хвилин після тренування або між прийомами їжі.

Гідролізати Суміші цієї групи приготовлені на основі гідролізатів казеїну або розчинних білків молочної сироватки (альбумінів). Слово “гідролізат” означає, що високомолекулярні білки у складі суміші піддано розщепленню на більш дрібні фрагменти.