Що таке фунчоза та з чим її їдять?
Фунчоза – ситна, приємна, але несмачна локшина. Смак скляній локшині надають соуси, зазвичай її подають із соєвим соусом.. У східній кухні фунчозу солять дуже рідко і не приправляють соусами з запахами, що гостро пахнуть, щоб вони не заглушили її тонкий природний аромат.
фенси, повсякденні назви — «скляна, крохмальна, китайська локшина») — страва китайської, корейської, японської та інших азіатських кухонь, яка готується з сухої локшини (т.з. , цибуля та інших овочів. Подається у гарячому чи холодному вигляді.
Для нормальної роботи ШКТ його робить корисним і відсутність глютену. Фунчоза з усією своєю користю до того ж є продуктом, систематичне вживання якого позитивно позначається на красі волосся, гладкості шкіри та міцності нігтів. Це робить його одним із важливих компонентів раціону сучасної жінки.
Скляна локшина сама по собі не має особливого смакомпроте легко абсорбує смаки та запахи. Зазвичай фунчозою називають готові страви азіатської кухні, які готують зі скляної локшини з приправами з маринованого перцю, моркви, редьки, цибулі та інших овочів.