Що таке буженина яка частина?
Буженіна – традиційна святкова страва російської та української кухні: свинина або яловичина (рідше – баранина) з кульшового висівки, запечена великим шматком. Аналог цієї страви (тобто свинина, запечена великим шматком) відомий у квебекській кухні (фр. rôti de porc).
Буженіна – це свіжий окіст, запечений зі спеціями. Спочатку з стегенця по можливості видаляють кістку. При цьому намагаються не робити багато надрізів, щоб зберегти м'якоть цілістю. Особливо важливо зберегти незайману верхню частину стегенця із жиром.
Оскільки кабанячого м'яса було найбільше, то звичайнісінькою стравою у лісових народів Побужжя була копчена або солона свинина. Це була настільки звична їжа, що її навіть почали називати.буженина», тобто свою назву вона одержала від безпосередніх її виробників – бужан (буженян).
Ціна за 1кг 1122 руб. При підтвердженні замовлення по телефону оператори назвуть точну ціну за упаковку. Склад: кульшова частина свинини, сіль, прянощі (червоний перець, часник).