Що скріплює фарш?
Кулінари радять додавати не цілі яйця, а лише жовтки – вони допоможуть скріпити фарш. Однак, якщо переборщити з кількістю яєць, готові котлети будуть тугими. – MAGGI® На друге для котлет. Вміст пакетика висипати в 150 мл теплої води, розмішати, дати настоятися 2 хвилини, а потім додати|добавляти| фарш.
З цією метою досвідчені господині часто використовують розім'яту варену картоплю, кукурудзяний або картопляний крохмаль, запарені вівсяні пластівці, манну крупу, майонез, тертий сир. Всі ці компоненти можна сміливо додавати в будь-який фарш замість яйця.
Коли ви відбиваєте фарш, З нього виходить зайва волога, тому він стає більш в'язким і липким, а котлети потім розвалюються. Фарш для котлет досить добре вимісити та залишити в холодильнику. Поширена помилка багатьох господинь – починати смажити котлети відразу після замішування фаршу.