Що п’ють віскі?

2024 0 Comments

М’ясо, птиця, яловичий язик підійдуть для віскі з агресивним смаком, а також із запахом диму і фруктів. Копченою червоною рибою правильно буде закушувати більш м’які напої. Алкоголь з ароматом трав краще вживати з морепродуктами – устрицями, креветками, рибою.

Смак віскі найкраще підкреслять свіжовичавлені соки: яблучний, ананасовий, гранатовий, вишневий, виноградний, мультифруктовий. Цитрусові ж соки не розкривають багатого смаку віскі і пасують більше до текіли та горілки.

Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим і смаженим м’ясом, десертами. Більш легкі віскі краще підходять для копченого лосося і суші. У той час як, середньотілий віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбрією.