Що не можна робити онкологічним хворим?

2024 0 Comments

  • • продукти швидкого харчування (ковбаси, сосиски, готові м'ясні вироби);
  • • всілякі бульйонні кубики, штучні приправи, соєвий соус, майонез та ін;
  • • газовані напої;
  • • продукти, що містять глютамат натрію, та велику кількість «Е».

орегано, шавлія, майоран, м'ята та меліса, кріп і петрушка, естрагон та інші прянощі мають протиракову дію завдяки наявності насиченого зеленого відтінку; ячмінь – наявність ферменту супероксиддисмутазу руйнує вільні радикали, що сприяють зростанню ракових клітин.

Які продукти харчування протипоказані при онкологічних захворюваннях?

  • Недоварне м'ясо. …
  • Сиров'ялені та сирокопчені ковбаси, м'ясо.
  • Непастеризоване молоко та будь-які приготовлені з нього продукти (сири, йогурти).
  • Суші із сирої риби.
  • Немитих свіжих овочів і фруктів.