Що найсмачніше у свині?
2024 0 Comments
- Ребра Реберне м'ясо дуже ніжне та соковите. Його не так багато, але при правильному приготуванні смак у нього приголомшливий. …
- Спинна частина (корейка та карбонад) Ніжне м'ясо з невеликою кількістю жиру. …
- Грудинка (очеревина) Щільне м'ясо з жировими прошарками.
Aug 22, 2021
Вирізка є найбільш ніжним та соковитим елементом свинячий туші, який можна готувати будь-яким способом, але потрібно врахувати, що при тривалій тепловій обробці м'ясо може стати жорстким. Найкраще виходять з вирізки медальйони та шашлик.
Яка частина свині сама дорогаВирізкою вважається сама ніжна, але й найдорожча частина свинини. Вона знаходиться над серединою хребта під салом. Цей делікатес вважається дієтичним, у ньому багато вітамінів. Вибирайте цю частинаякщо стежите за здоров'ям.