Що краще залити у нову дубову бочку?

2024 0 Comments

На 1/3 бочку Заповнити окропом і додати харчову соду з розрахунку 2 г на літр води. Щільно закрити отвір і ретельно прокатати бочку, щоб гаряча вода промила клепки. Після цього необхідно злити воду і ретельно промити чистою гарячою питною і потім холодною водою.

Переважно заливати дистилят від 40 до 55% максимум, тоді все пройде як треба, і ви отримаєте чудовий напій. Наполягання у добре підготовленій бочці забезпечить благородний смак та колір готового напою. А результат буде практично не відрізнятиметься від гарного віскі або бурбона.

Щоб підготувати дубову бочку для самогону або вина, потрібно наповнювати її водою, яку слід міняти на свіжу в такому режимі: протягом тижня один раз на день, потім частота скорочується до 1 разу на 2 дні. Коли мине місяць, воду зливають, обробляють стінки спиртовим розчином і обдають окропом.