Що краще за фольгу чи пергамент?
Якщо ви вирішили запекти в духовці овочі, вам згодяться і фольга, і пергаментний папір. При більш високих температурах краще фольга, особливо якщо ви любите м'які запечені овочі. А ось любителі хрустких скоринок можуть сміливо використовувати папір.
Можна, можливо чи для випічки замість пергаментного паперу використовувати фольгу? Так, можна, можливо. Але із двома умовами. По-перше, класти на лист фольгу потрібно лише матовою стороною вниз.
Фольга та рукав для запікання запобігає розбризкуванню жиру, а тому вам не доведеться витрачати час на чищення духової шафи. Страви готуються вдвічі швидше. Буженині на деку потрібно 2 години, в рукаві трохи більше 1 години.
Пергаментну папір можна використовувати за температури до 210 градусів. Якщо ж ви запікаєте овочі на вищих температурах, краще використовувати фольгу. У будь-якому випадку, змастіть лист оливковою олією, щоб овочі вийшли смачніше.