Що є у Камбалі?

2024 0 Comments

М'ясо камбали має середню жирність, але відрізняється низькою калорійністю. У ньому міститься багато ліпідів (корисних жирних кислот), які відрізняються від звичайних жирів тим, що не провокують організм на розвиток хвороби холестерину.

У 100 г відвареної камбали міститься 103 кКал, а енергетична цінність смаженої камбали – 223 кКал на 100 р. камбали у такому вигляді значно збільшується, а її надмірне вживання підвищує ризик розвитку ожиріння.

Користь камбали. Достатньо 200 г філе, щоб забезпечити організм необхідною добовою нормою білка. Її м'ясо – це джерело вітамінів, мікро- та макроелементів, які позитивно впливають на імунітет та стан людини в цілому. Йод покращує працездатність щитовидної залози та нормалізує гормони.

Охолоджена малорота камбала без голови, 300-500г 454.00 руб.кг. Камбала морська потр. б/р охл. 500+ 436.00 руб./кг.