Що дає хміль у Медовусі?

2024 0 Comments

Це ті самі шишки, які використовують під час варіння пива. У медовусі хміль надаватиме напою аромату та легкої гіркуватості .Nov 2, 2021

На додаток до найочевидніших варіантів спецій, трав і овочів до цієї категорії входять: троянда, шипшина, імбир, ревінь, гарбуз, перці чилі, кава, шоколад, горіхи (зокрема кокос), шкірки/цедра цитрусових, чай (окрім тих, які використовуються для підвищення рівня танінів, а не для додавання смаку).

Відео: Медовуха домашня Найкраще для напою бродіння підійде гречаний або липовий мед. Сурогати з додаванням цукру використовувати не варто – напій не забродить, а просто скисне.

Визначити термін приготування можна досвідчено і за смаком, час від часу куштуючи медовуху, на початку вона дуже газована і солодка, у процесі бродіння солодкість зникає, і медовуха стає трохи менш газованою і більш приємно кислуватою, як молоде вино. Загалом медовуха готується 2-3 місяці).