На якому режимі готувати піцу у духовці Gorenje?

2024 0 Comments

Нагрів знизу + вентиляційний нагрів Температура – ​​160-200°С. Одночасно працюють нижній, кільцевий нагрівач навколо вентилятора та вентилятор. Ідеальний для піци, а також соковитої випічки, фруктових тортів із дріжджового або пісочного тіста та сирних тортів.

Переважна більшість випічки краще готувати в режимі "Верх + низ" для електричних духовок або "Низ" для газових. Конвекцію варто включати наприкінці, якщо хочеться отримати більш рум'яну скоринку. 4. У момент відправлення випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.

Верхнє нагрівання з конвекцією забезпечує рівномірне пропікання з скоринкою зверху. Ідеально для запікання будь-чого у формі – наприклад, лазаньї або жульєна, запіканки або суфле. В цьому режимі можна також довести до готовності будь-яку страву, підрум'янити її зверху, створити сирну скоринку і т.д.

Верхній нагрів + вентилятор – концентрує гаряче повітря у верхній частині духового шафи. Підходить для випікання верхніх шарів тортів, пирогів та тістечок. Нижнє нагрівання + вентилятор — майже те саме, але повітря концентрується в нижній частині. Підходить для запікання нижніх шарів борошняної випічки.