Кому корисне м’ясо нутрії?
2024 0 Comments
Завдяки багатому хімічному складу і відносно низькій жирності м’ясо нутрії вважається корисним і дієтичним. Воно благотворно позначається на роботі серцево-судинної та нервової систем, показане в разі анемії, цукрового діабету, гіперхолестеринемії (calorizator).
М’ясо нутрії легко перетравлюється і добре засвоюється організмом. Воно може бути рекомендоване для харчування людей ослаблених і тих, що страждають на захворювання шлунка. Навіть жир нутрій легко засвоюється. Температура його плавлення становить 28-30 градусів.
Однозначно так, їдять. Нутрія, або як її називають у народі – болотний бобер, активно розводиться фермерами саме завдяки смаковим особливостям її м’яса.