Коли потрібно солити воду при варінні?

2024 0 Comments

Тому, щоб досягти максимального смаку фінальної страви, слід солити воду під час варіння, у момент її закипання.Jul 19, 2022

Воду для варіння макарон соліть перед тим, як опустити їх у окріп, інакше макарони злипнуться, навіть якщо ви добре промиєте їх гарячою водою після варіння. Пельмені, галушки та вареники соліть на початку варіння. Картопля соліть відразу після закипання води.

Паста. Зазвичай кухарі солять воду, яка тільки починає кипіти, і тільки потім додають у солону киплячу воду макарони. Також багато хто додає зовсім небагато води з-під пасти в соус для цієї пасти.

Коли потрібно кидати сіль в суп і в борщ І суп, і борщ солити потрібно під кінець: коли щойно зварилися основні продукти (коли вже не тверді) – але водночас ті ще не переварилися (тобто хвилин за 10-20 до закінчення варіння). В цьому випадку сіль вбереться рівномірно, і смак страви буде насиченим і пікантним.