Чому в'ялена риба пахне?

2024 0 Comments

Сирий запах – також є наслідком недотримання технології просолу, оскільки свідчить про те, що риба недосолена, або недодовлена.

При температурі від 0 до +5 ° C її можна зберігати до 30 діб, при температурі від 0 до -5 ° C – до 2 місяців. В'ялена риба також може зберігатися за мінусової температури. Оптимальна температура зберігання – від 0 до –8°C. В цих умовах в'ялена риба з високим вмістом жиру зберігається 2 місяці, з низьким – 4 місяці.

Промацайте черево, біля свіжої в'яленої риби воно сухе, без вологи та липкості. Ще один важливий показник – запах. Але його потрібно перевіряти відразу, до того, як ви вип'єте пару кухлів пива. Від алкоголю, тим більше від пива з його яскраво вираженим смаком, ви можете не розібрати справжній запах риби.

Запах риби. Якщо від нього йде аміачний, рибний, їдкий аромат, тоді вона зіпсована.