Чому попкорн зростає?

2024 0 Comments

При нагріванні вода закипає, пара підриває оболонку і зерно розкривається, збільшуючись в обсязі. У 1885 році американський підприємець Чарльз Кріторз (англ. Charles Cretors) почав у Чикаго впровадження першої компактної та мобільної машини для виробництва попкорну.

При більшій температурі дрібні зерна з'їжджаються і потемніють, а за меншої температури великі зерна розкриються меншим об'ємом або не відкриються зовсім. Подібні проблеми виникнуть при змішуванні попкорну різної вологості. Деформовані, тріснуті та поламані зерна не розкриваються, А як би вивертаються.

Вегетаційний період від сходів до збирання – 95-110 днів. Рослина середньої висоти формує по 1-2 качани довжиною до 15 см. Качани кукурудзи Пінг Понг щільно наповнені жовтим зерном, яке добре розтріскується при нагріванні.

Великий розмір зерна. При нагріванні зерна розкриваються в формі великий метелика. Попкорн виходить пружним та міцним, що дозволяє транспортувати його без втрати товарного вигляду. Саме тому цей вид кукурудзи використовується для промислового виробництва. попкорну.