Чому не збивається протеїн?

2024 0 Comments

Для збивання необхідно брати тільки найсвіжіші яйця. У цьому випадку піна вийде стабільніша, щільніша, а сам процес займе менше часу. Якщо яйця давні, що підсохли, якісно збити білки не вийде. Щоб завжди отримувати стійку білкову піну, перевіряйте яйця перед використанням на свіжість. May 25, 2022

Відповіді:

  1. Білки мають бути обов'язково холодними.
  2. Білки мають бути свіжими.
  3. Додати кілька крапель лимонного соку.
  4. Білки збиваю міксером або блендером із насадкою "віночок".
  5. Якщо при збиванні білків з'явилася вода – швидше за все вони вже перезбиті і вже у міцну піну не зіб'ються.

Додавання кислоти руйнує дані зв'язку, ось чому прокисле молоко згортається, а свіже ні. – гідролізат протеїн вже має просту форму. Таким чином, фрагментований білок або гідролізат, це дуже проста форма не Дуже "повноцінного білка", що означає відсутність згортання.

Щоб білки добре збилися, важливо дотриматися кількох простих правил:

  1. Збивати білки потрібно в чистому посуді, чистими насадками міксера. …
  2. Для збивання білків блендер не підійде! …
  3. Тривалість збивання залежить і від кількості білківі від глибини посуду. …
  4. Відокремлюйте білки від жовтків дуже акуратно – в окрему філіжанку.