Чому не псується бургер?

2024 0 Comments

Щоб бургери McDonald's зіпсувалися, потрібні особливі умови — насамперед вологість, пише компанія. Без істотного обсягу вологи або в самій їжі, або в навколишньому середовищі, бактерії і пліснява не можуть з'явитися, через що розкладання буде малоймовірним.Aug 31, 2020

Котлети для бургерів обсмажуються у великій кількості олії. Через поток людей у ​​фаст-фуді змінюється воно рідко. Канцерогени, що накопичуються в жирах для смаження, потрапляють у котлети, завдаючи непоправної шкоди організму. Число гурманів, що ростуть, і прихильників правильної та здорової їжі диктують свої умови.

Розроблений спільно з виробником рослинного м'яса Beyond Meat бургер McPlant продається з січня у Данії та Швеції, пише Bloomberg. Котлета виготовлено з білка на основі гороху, вторинним білковим інгредієнтом у складі — рисовий білок, пише видання.

«Згідно з санітарними правилами, гаряча продукція підприємств громадського харчування (в даному випадку — бургери) при температурі +65 градусів у тепловій шафі може зберігатися не більше 2-3 годин. Зберігання при температурі +2…+6 градусів (наприклад, у холодильнику) припустимо – термін варіюється від 6 годин до доби.