Чому не можна пити Егермейстер?
Не рекомендується вживати більше 300 мл біттера за один раз, оскільки можуть бути проблеми з травною системою через вміст великої кількості лікарських трав. Для профілактики застуди достатньо всього 20-40 мл лікеру кімнатної температури, його можна випити в чистому вигляді, так і додавати в чай.Nov 13, 2017
Охолоджений Єгермейстер прийнято пити залпом. Зазвичай його подають як аперитив — до основного прийому їжі. Трав'яний лікер пробуджує апетит і, вважається, сприяє травленню. У біттері, якщо подати його за кімнатної температури, яскравіше відчуваються трав'яні мотиви.
Подається Егермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх треба залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити пити Jägermeister із льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.
На питання про те, як правильно пити лікер на травах Єгермейстер, німці відповідають однозначно: залпом у чистому виді в охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.