Чому не можна їсти форель?

2024 0 Comments

Але необхідно мати на увазі, що якщо часто вживати копчену форель, то ризик виникнення гіпертонії та онкологічних захворювань збільшиться. Окремо відзначимо, що шкода може завдати вживання голови копченої форелі. У ній містяться шкідливі речовини. Найбільшу шкоду в копченій рибі можуть завдати канцерогени.21 Oct 2019

Протипоказанням до вживання форелі є виразка шлунка та 12-палої кишки, проблеми з печінкою, а також індивідуальна непереносимість морепродуктів. Слід також утриматися від прийому її в їжу вагітним і тим, хто годує, через вміст ртуті.

Найкорисніше, що є в складі форелі та інших лососевих, – поліненасичені жирні кислоти. Це корисні жири, які необхідні для здоров'я серця, мозку та організму в цілому. Більшість людей споживає їх у недостатній кількості, а тому важливо компенсувати їхній дефіцит.

Між іншим, чутливість форелі до тепла настільки велика, що її не рекомендується брати до рук без особливих рукавичок – нормальна температура тіла може завдати рибі смертельних опіків! Форель дуже вимоглива до кількості розчиненого у питній воді кисню.